Results 1 to 8 of 8

Thread: support tickets not working

  1. #1
    salmon is offline Certified Glow Sage
    Join Date
    May 2008
    Posts
    30

    Exclamation support tickets not working

    I'm trying to submit a support ticket and all I'm getting is this error.


    Please fix the following errors...
    - You must enter a valid priority.
    - You must enter a valid subject.
    - You must enter a valid message.
    - You must enter a valid domain name.



    All these feild did have information in them.

  2. #2
    Matt's Avatar
    Matt is offline GlowHost Administrator
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Behind your monitor
    Posts
    5,250

    Default

    Are you logged in to your account manager or trying to post as an unregistered user?
    Send your friends and site visitors to GlowHost and get $125 plus bonus!
    GlowHost Affiliate Program | Read our Blog | GlowHost's Facebook | Follow us on Twitter | GlowHost on Google+

  3. #3
    salmon is offline Certified Glow Sage
    Join Date
    May 2008
    Posts
    30

    Default

    Yes. I was logged into my account.

  4. #4
    Matt's Avatar
    Matt is offline GlowHost Administrator
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Behind your monitor
    Posts
    5,250

    Default

    Which department did you choose?
    What browser and version are you using?
    Have you tried a different browser?
    Send your friends and site visitors to GlowHost and get $125 plus bonus!
    GlowHost Affiliate Program | Read our Blog | GlowHost's Facebook | Follow us on Twitter | GlowHost on Google+

  5. #5
    salmon is offline Certified Glow Sage
    Join Date
    May 2008
    Posts
    30

    Default

    I tried to submit a ticket from each department.

    All tickets had the same form to be used. All produced the same error when I tried to submit.

    IE7 and FireFox 3.6.2

  6. #6
    Matt's Avatar
    Matt is offline GlowHost Administrator
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Behind your monitor
    Posts
    5,250

    Default

    What is your MyGlow username or a ticket number from an old ticket so I can try logged in as you and see what is happening.
    Send your friends and site visitors to GlowHost and get $125 plus bonus!
    GlowHost Affiliate Program | Read our Blog | GlowHost's Facebook | Follow us on Twitter | GlowHost on Google+

  7. #7
    Matt's Avatar
    Matt is offline GlowHost Administrator
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Behind your monitor
    Posts
    5,250

    Default

    Nevermind, I found you.

    Try it now, it should work.
    Send your friends and site visitors to GlowHost and get $125 plus bonus!
    GlowHost Affiliate Program | Read our Blog | GlowHost's Facebook | Follow us on Twitter | GlowHost on Google+

  8. #8
    salmon is offline Certified Glow Sage
    Join Date
    May 2008
    Posts
    30

    Default

    oddly enough... I went in, changed the password so you could login and thought I'd try again and it worked. Looks like something was stuck and changing the password gave it a kick.

Similar Threads

  1. HELP....Encoding Video not working
    By missjigg in forum General Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2008, 09:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16